top of page

Corona Information

 

 

Kære alle 

Så står endnu en sæson for døren, og vi har glædet os, til at se jer alle igen .  Desværre skal vi også i denne sæson tage vores forholdsregler for, at undgå smitte med Corona. Jeg er dog helt sikker på, at vi ved fælles hjælp og godt humør - kommer godt og sikkert igennem denne sæson også.

 

Nab Strand Camping - Peter og jeg - tager Corona situationen meget alvorligt, og vi vil gøre vores bedste for at overholde alle de anvisninger myndighederne giver. Via vores brancheorganisationer er der løbende dialog med myndighederne.

Trods ekstra grundig rengøring fra vores side, beder vi også jer hjælpe os - ved at følge nogle andre rutiner end normalt, for at undgå smittespredning. 

 

VI ANBEFALER, hvor det er muligt, at I benytter faciliteterne i jeres egen vogn/telt. 

 

Der er selvfølgelig som sidste år, sat håndsprit op flere steder på pladsen. I forbindelse med vores ombygning af herre/ dameafdelingen er alle armaturer skiftet til berøringsfrie og der er selvfølgelig håndsæbe ved alle vaske i hele servicebygningen.

 

Brug af campingpladsens faciliteter. (Der vil være opsat skilte i rummene - for at huske jer på dette J )

 

 

Adgang til servicebygningen generelt:

 

 

Der vil være opstillet håndsprit ved opgangen til servicebygningen, som SKAL benyttes inden adgang til området.

 

 Desuden anbefales det også, at I vasker hænder både før og efter benyttelse af rummene. På den måde passer vi bedst på os selv - og også på hinanden. Rør ved mindst muligt i rummene, og efterlad alle døre åbne, (hvis det ikke regner), i de lyse timer, for at sørge for mest mulig udluftning. 

 

Husk at holde god afstand, hvis I står i kø ved faciliteterne, undgå kø indendørs. I kender alle reglerne fra sundhedsmyndighederne.  Børn der ikke selvstændigt kan overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, SKAL være sammen med en person, som kan tage ansvar for dette :-).

Adgang til køkken

I begge køkkener er der nu ikke krav om mundbind - men i er selvfølgelig velkommen til at benytte på frivillig basis. I det lille køkken må der max være 3 personer ad gangen og i det store køkken/opholdsrum må der max. være 10 personer. For at undgå smitte ved brug af egen karklud, vil der være rene klude til rådighed samt desinfektion - til aftørring efter brug af køkkenbord og vask.  Det køkkenudstyr som står til fri afbenyttelse, anbefaler vi, at I vasker inden brug og selvfølgelig altid efter brug også J.

 

Adgang til vaskemaskinerummet og til grov vasken:

I vaskemaskinerummet og ved grov vasken (bag på bygningen) må der være max 1 person ad gangen. Også her er der også desinfektion og rene klude til aftørring. 

Adgang til tappestederne:

Hvis I bruger tappestederne ved servicebygningen og containerpladsen, skal I også her bruge håndsprit, vaske hænder eller bruge engangshandsker inden tapning.  Ved alle tappesteder hænger håndsprit, så brug det J. Tappestederne må pt. kun bruges til afhentning af drikkevand.  Ingen afvaskning eller rengøring!!

 

Adgang til affaldscontainer:

Vask /sprit hænderne efter at have afleveret affaldet. Brug vasken ved containerne, her er sprit, vand, sæbe og papir til rådighed.

Adgang til legepladsen: 

Max. 1 familie pr. aktivitet. Der skal sprittes eller vaskes hænder inden adgang. Brug gerne vasken ved containerne. Børn der ikke selvstændigt kan overholde anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, SKAL være sammen med en person som kan tage ansvar for dette. 

Adgang til reception/kiosk:

I receptionen/kiosken må der max være 2 gæster ad gangen og der SKAL selvfølgelig også her sprittes hænder og bæres mundbind/visir.

 

 

Andre regler:

Børns brug af faciliteterne - børn der ikke selvstændigt kan overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, skal være sammen med en person, som kan tage ansvar for dette :-). Det er desuden MEGET vigtigt, at mindre børn er under opsyn, så de ikke kommer til skade eller leger med de værnemidler som er opstillet på pladsen.

 

Hvis du/I føler jer syge eller er i karantæne forventer vi selvfølgelig, at du/I forholder jer til sundhedsstyrelsens anbefalinger - bliver hjemme og IKKE kommer på campingpladsen.

 

De, som er i risikogrupper, må naturligvis tage egne forholdsregler og forbehold - men det er også vigtigt at vi alle tager ansvar, viser ekstra hensyn og er MEGET opmærksomme på at holde afstand.

 

Gensynsglæde og hilsen på “naboer” kan være svært - men husk at holde afstand  J.

 

Håber I alle vil gøre jeres bedste for at passe på jer selv og hinanden. Hvis der er forslag til noget vi sammen kan gøre bedre, så kom endelig og sig til - og kom og spørg, hvis du/I er i tvivl om noget. 

 

Glæder os til en dejlig sommer, sammen med jer alle :-)

 

 

 

 

 

bottom of page